2014/03/17


























To już chyba jedno z ostatnich zimowych i kalorycznych zdjęć. Warzywa! Chcemy nowalijek!
Ale zanim co... CZEKOLADA z bakaliami i słonym popcornem. I powiem Wam, że ten popcorn to jest taka "kropka nad i".
A Zatem (to był taki fajny klub studencki w Zielonej Górze)  potrzebujesz:
- 2 czekolady gorzkie i 1 mleczną
- bakalie: rodzynki, żurawinę, orzechy, morele (czyli co tam masz w spiżarce)
- świeży, solony popcorn
A Potem (to był  świetny kabaret z Zielonej Góry):
- blaszkę do ciasta wykładasz papierem do pieczenia
- rozpuszczasz czekoladę w kąpieli wodnej (czyli miskę z czekoladą stawiasz na garnku z gorącą wodą)
- rozpuszczoną czekoladę przelewasz na blaszkę i posypujesz bakaliami i popcornem
Czekasz aż czekolada stężeje, łamiesz na kawałki i ....





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz