2016/03/10

LUCJAN Z CUKINIĄ -
Rybne specjały Restauracji Renaissance.
HOTEL RADISSON BLU


Wspaniała uczta, zwłaszcza dla wielbicieli ryb i owoców morza.
W wiosennej karcie dań m.in.: Lucjan z cukinią na czarnym ryżu, 
Pierożki z farszem z dorsza i sosem krewetkowym,
Tajska zupa z krewetkami i grzybami mun, a na deser
Parfait pistacjowe z owocami i sosem sliwkowym, pycha!

Potrawy przygotowywane są metodą sous-vide, pozwalającą zachować
wszystkie wartości odżywcze produktów.

Autorem menu jest szef kuchni Restauracji Renaissance, 
Wiesław Kartasiński. 

Polędwica z dorsza w szynce szwarcwaldzkiej
z warzywami, sosem maślanym, podana na musie z batata.





Tatar z łososia ze świeżym ogórkiem, kaszą quinoa, kiełkami groszku,
rukolą i kawiorem z octu balsamicznego.

 Rybne specjały są dostępne już od początku marca,
w ofercie hotelowej Restauracji Renaissance w Szczecinie.
Polecamy :)


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz