2016/05/18




fot. DWW


FLEXITARIAN, DIRTY FRENCH...
Co to takiego? To najnowsze trendy z hotelowej oferty Radisson Blu :) Bardzo nam się podoba koncept Food Trends. Fantazyjne dania veggie, dużo świeżej zieleniny i małych przekąsek. Nie zabrakło też sprawdzonej klasyki. Wszystko pięknie podane i pyszne!
Najbardziej smakowały nam świeże sałatki, chłodnik arbuzowo truskawkowy z kardamonem oraz dania ze szparagami- idealnie przygotowanymi i chrupiącymi :) 
... I oczywiście desery: Ciasto jogurtowe i mega czekoladowe brownie z malinami.

Pomyślano nawet o kibicach i na czas trwania EURO 2016 we Francji, przygotowano specjalne menu Dirty French do hotelowych barów, m.in. Kanapki "Monte Christo", burgery z domowymi frytkami, a na słodko jabłka zapiekane z kruszonką.

Polecamy, a menu jest o wiele bogatsze i każdy znajdzie coś dla siebie.


fot. DWW

fot. DWW

fot. DWW

fot. DWW

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz